Skip to content
27 marraskuuta, 2023

Nimitysuutinen: Juha Fränti Laania Oy:n metsäjohtajaksi

Metsänhoitaja Juha Fränti aloittaa Laanian metsäjohtajan tehtävässä 4.12.2023. Hän siirtyy tehtävään UPM Metsältä, jossa toimi noin vuoden ajan. Tätä ennen hän on työskennellyt Laaniassa ja sitä edeltäneessä L&T Biowatti -yrityksessä 15 vuoden ajan liiketoimintajohtajana. 


-    Mikä saa palaamaan takaisin Laaniaan ja energiapuualalle?
Minua innostaa yhä edelleen Laanian tarina, johon yhdistyy metsänomistajien metsäomaisuuden hoito, kotien lämmittäminen ja fossiilisen polttoaineen korvaaminen uusiutuvalla energiamuodolla. Aiemmat työtehtäväni ovat liittyneet pääasiassa myyntiin ja logistiikkaan, mutta nyt metsäjohtajana minulla on mahdollisuus keskittyä puukaupan ja puunhankinnan luotsaamiseen. 

-    Minkälaisin odotuksin aloitat metsäjohtajan tehtävässä?
Olen erittäin innostuneella mielellä tarttumassa tähän uuteen tehtävään. Laaniassa työskentelee minulle paljon entuudestaan tuttuja ihmisiä vuosien varrelta, mutta myös uusia bioenergia-alan ammattilaisia. Odotan innolla, että pääsen tutustumaan uusiin laanialaisiin. Työssäni tulen pureutumaan erityisesti metsänomistajille tarjottaviin kasvatusmetsien hoitoon, joiden kehittämisestä ja tuloksellisuudesta tulen vastaamaan. 

Metsäjohtajan tehtävään kuuluu puunhankinnan johtaminen ja kehittäminen. Metsäjohtaja Juha Fränti kuuluu Laanian johtoryhmään ja raportoi toimitusjohtaja Tomi Vartiamäelle

Juha Franti

Laanian Metsäjohtaja Juha Fränti 4.12.2023 alkaen

Lataa kuva median käyttöön tästä.


Lisätiedot:
Juha Fränti
Metsäjohtaja (4.12.2023 alkaen)
Puh. 050 441 8376


Tomi Vartiamäki
Toimitusjohtaja
Puh. 050 409 1004
tomi.vartiamaki@laania.fi 

Tietoa Laania Oy:stä

Laania Oy on 1.7.2022 perustettu energiapuuliiketoimintaan keskittyvä yritys, joka tarjoaa metsänomistajille vastuullista metsänhoitoa ja asiantuntevaa puukauppaa. Laaniassa työskentelee noin 100 henkilöä ja sen liikevaihto on noin 100 milj. euroa. Laania on Lassila & Tikanoja Oyj:n ja Neova Oy:n yhteisyritys.

Laania

Laania on metsänhoidon ja puukaupan asiantuntijayritys, joka palvelee metsänomistajia lähes koko Suomessa.

Lue myös